Fri for Mobberi

Vores arbejde

Fri for Mobberi

Red Barnet forebygger og bekæmper mobning i samarbejde med Mary Fonden. Det gør vi med vores "Fri for Mobberi"-materiale til børnehaver og skoler. Foto: Mette Frandsen
Red Barnet og Mary Fonden bekæmper og forebygger mobning med en kuffert fuld af antimobbe-redskaber, som vi kalder Fri for Mobberi.

Konsekvenserne af mobning er så barske, at de skal tages alvorligt. Derfor arbejder Red Barnet for at bekæmpe mobning.

Siden 2007 har vi i samarbejde med Mary Fonden bekæmpet og forebygget mobning på skoler og i børnehaver gennem Fri for Mobberi.

Fri for Mobberi er udviklet på initiativ af Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary med inspiration fra Better Buddies-programmet fra den australske organisation The Alannah and Madeline Foundation.

Kuffert fuld af mobbebekæmpelse
Fri for Mobberi består af en kuffert med pædagogiske værktøjer til både pædagoger, lærere, forældre og børn - værktøjer til at forebygge og bekæmpe mobning. Kufferten findes i to udgaver – en til børnehaver og en til skolernes børnehaveklasse til 2. klasse.
 
Antimobbe-redskaberne er særligt tilpasset børnenes alder. I børnehavekufferterne er der blandt andet særlige bamsevenner, faghæfter, cd’er og et massageprogram.

Skolekufferterne indeholder faghæfter, postkort og plakater, der skal gøre børnene opmærksomme på gode venskaber.

Med både skole- og børnehavekufferten følger et kursus for pædagoger og lærere.

Få mere information på www.friformobberi.dk, hvor du også kan:
Eller besøg Fri for Mobberi på Facebook, hvor vi jævnligt opdaterer og skriver nyt om vores arrangementer.

Læs om Red Barnets andre initiativer for at bekæmpe mobning