Red Barnet frivillig - Red Barnet frivillig - Odense Lokalforening

Top navigation

Odense Lokalforening

Velkommen til Odense Lokalforening

Hvad laver vi?
2 sommerlejre for Udsatte børn i Odense og på Fyn afholdes hvert år i juli måned.
En gang om måneden har vi aktiviteter i Oplevelsesklubben for Udsatte børn og deres forældre fra bydelen Bolbro. Er nu efterhånden udvidet til flere kvarterer i Odense.
En årlig gospelkoncert med en kendt solist – overskud herfra går direkte til støtte til vore sommerlejre og Oplevelsesklubben.

Fundraising til katastroferamte områder, når Red Barnet kalder. Vi har katastrofeberedskab i lokalforeningen med en nødhjælpsagent, der skal organisere udsætning af indsamlingsbøtter.
Løbende fundraising hos fonde og erhvervsdrivende m.v. til vore udgifter til sommerlejrene og Oplevelsesklubben, samt hjælp fra medlemmer i Lokalforeningen, der finder butikker, hvor de kan opsætte en indsamlingsbøtte til hjælp til vores arbejde for udsatte børn i Odense.

Flere medlemmer stiller op som koordinatorer ved den årlige landsindsamling, og indsamlinger i forbindelse med folketingsvalg, kommunalvalg og EU-valg.

Kontakt:
Formand
Anna Larsen
Tlf: 2911 4362
E-mail: annaevelinalarsen@gmail.com

Tak til:
Vi ville ikke være i stand til at lave alle disse aktiviteter uden støtte og opbakning fra fonde og det lokale erhvervsliv.

Disse er bl.a. Odense Børnehospitalsfond, Frimurerlogen, Rotary, Odd Fellow logerne, Odense Sport & Event, Rynkeby Most og IKEA Odense.