» Nyheder

Nyheder

Nyheder

Nyheder

31. marts 2015
Løb for et barn den 3. maj
Har du et par løbesko og kan du løbe 10 km eller det dobbelte? Så kan du være med til at gøre en stor forskel for nogle af de børn, der har det allersværest.

27. marts 2015
BESTSELLER vælger Red Barnet med stor donation
Fredag den 10. april arrangerer BESTSELLER en verdensomspændende velgørenhedsevent på tværs af alle brands og lande.

25. marts 2015
Konferencer om it-relaterede overgreb, maj 2015
Red Barnet sætter fokus på it-relaterede overgreb ved tre konferencer, der henvender sig både til fagpersoner, der arbejder med børn og unge og til forældre, der gerne vil blive klogere på området

 Tom og hans fireårige barnebarn, Jeroline Kali, mistede alt, hvad de ejer, da super-cyklonen Pam, raserede store dele af Vanuatu (Evan Schuurman/Save The Children)
25. marts 2015
Vi er i fuld gang med nødhjælpsarbejdet i Vanuatu
Red Barnet har uddelt mad og vand til over 2.700 børn og voksne og givet husly til 3370 mennesker i Vanuatu, efter super-cyklonen Pam efterlod 75.000 børn med akut behov for mad og drikke og flere tusinde uden hjem.

75.000 børn i østaten Vanuatu har desperat brug for rent vand, mad og husly, efter super-cyklonen Pam, den værste i Stillehavets historie, har jævnet hjem og byer med jorden (foto: Red Barnet).
16. marts 2015
Super-cyklon tog Donalyns hjem
75.000 børn i østaten Vanuatu har desperat brug for rent vand, mad og husly, efter super-cyklonen Pam har jævnet hjem og byer med jorden.

16. marts 2015
Red Barnet fylder 70 år
Se fødselsdagsvideo, der fortæller om Red Barnets arbejde fra 1945 til i dag.

Børn ramt af super-cyklon i Vanuatu (Foto: Red Barnet)
15. marts 2015
Børn ramt af super-cyklon i Vanuatu
Red Barnet er i fuld gang med at give akut nødhjælp til børn og familier i Vanuatu. Op mod 75.000 børn skønnes at have akut brug for mad og drikke.

12. marts 2015
21 organisationer dumper FNs indsats i Syrien
Red Barnet og 20 andre organisationer giver FNs indsats i Syrien dumpekarakter i en ny rapport, der offentliggøres i dag.

12. marts 2015
Red Barnet deltager i FNs verdenskonference
På konference om disaster risk reduction vil Red Barnet arbejde for, at børn sikres trygge rammer for et godt liv og adgang til sikre skoler overalt i verden.

Fire år krig i Syrien har skadet millioner af børn (Red Barnet/Sebastian Rich)
10. marts 2015
Fire års krig i Syrien har skadet millioner af børn
Krigen i Syrien træder ind i sit femte år. Flere end 5,7 millioner børn er drevet på flugt af den største humanitære katastrofe siden 2. verdenskrig.

5. marts 2015
Giv børn en anti-mobbelov
Danmark skal have en anti-mobbelov, der slår fast, at skoler har et klart ansvar for at gribe ind over for mobning, og giver børn mulighed for at klage.

3. marts 2015
Mllionpartnerskab med tøjkæde
Det internationale tøjfirma C&A har indgået et treårigt samarbejde med Red Barnet. Samarbejdet forventes at indbringe omkring 60 millioner kroner.

28 lande i verden er yderst sårbare i tilfælde af nye udbrud af ebola eller andre epidemier.(Red Barnet/Colin Crowley)
3. marts 2015
28 lande er yderst sårbare mod epidemier
28 lande i verden er yderst sårbare i tilfælde af nye ebolaudbrud eller andre epidemier. Endda mere sårbare end de tre lande i Vestafrika, som blev ramt sidste år.

Med en bevillig på 750.000 fra Udenrigsministeriet vil Red Barnet styrke uddannelsesprogrammer til de sydsudanesiske flygtninge i Gambella-regionen (Foto: Red Barnet/Josh Hughes)
3. marts 2015
Vi er der, hvor det brænder
Red Barnet har gang i 48 nødhjælpsindsatser i hele verden. Mens mediers blikke ofte er rettet mod få kriser, arbejder Red Barnet med flere kriser på én gang.

Syriske børn har selvmordstanker (Foto: Red Barnet/Hedinn Halldorsson)
1. marts 2015
Syriske børn har selvmordstanker
Syriske børn er så svært belastet efter fire års krig, at de er begyndt at vise symptomer på alvorlige psykiske lidelser.

20. februar 2015
Kortfilm sætter fokus på syriske flygtninge
Red Barnet har indgået et samarbejde med en prisbelønnet filminstruktør, som sætter fokus på syriske børn, der er fanget i en konflikt uden ende.

Omsorgssvigtede børn, der er anbragt uden for hjemmet eller har været udsat for vold og overgreb, er særligt udsatte på internettet. Foto: Mette Frandsen
18. februar 2015
Anbragte unge får hjælp til nettet
Omsorgssvigtede børn, der er anbragt uden for hjemmet eller har været udsat for vold og overgreb, er særligt udsatte på internettet.

16. februar 2015
Tal med dine børn om weekendens attentat
Billeder fra weekendens attentat kan være voldsomme for børn. Derfor er det vigtigt, at forældre og lærere taler med børn om attentatet for at skabe tryghed.

Trods en global indsats mod børnedødelighed, viser en ny rapport fra Red Barnet, at børns overlevelseschancer stadig i høj grad er betinget af, hvilket samfundslag de fødes i. Foto: Sebastian Rich/Save the Children
5. februar 2015
Uligheden vokser
Trods en global indsats mod børnedødelighed, viser en ny rapport, at børns overlevelseschancer stadig i høj grad er betinget af, hvilket samfundslag de fødes i.

3. februar 2015
Se My Fair Lady på Aarhus Teater med 20% rabat
Du kan opleve den romantiske musicalklassiker My Fair Lady på Aarhus Teater i fra den 23. marts til den 28. marts.

29. januar 2015
Mød Formanden for FNs' Børnekomité
Kom med til debatmøde hos Red Barnet og mød formanden for FNs Børnekomité: Kirsten Sandberg.

Facebook og Red Barnet har lavet tre guides med værktøjer til at stoppe mobning på Facebook.
23. januar 2015
Sådan stopper du Facebook-mobning
Facebook og Red Barnet har i samarbejde lavet en trin-for-trin-guide til at stoppe online-mobning.

Hver af de 15 unge fremlagde et ønske for Mogens Lykketoft, som de håber, at han vil tage med til FN’s generalforsamling. Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
16. januar 2015
Sådan skal verden se ud ifølge 15-årige
Der blev delt store tanker, da 15 unge på 15 år mødtes med Mogens Lykketoft og Mimi Jakobsen for at præsentere deres ønsker til nye verdensmål.

I november og december donerede IKEA en euro for hver solgte tøjdyr til Red Barnet og UNICEFs arbejde for uddannelse. Foto: IKEA
15. januar 2015
Tøjdyr indsamler 75 millioner til uddannelse
IKEAs årlige tøjdyrskampagne indbragte i 2014 hele 75 millioner kroner. Pengene går blandt andet til Red Barnets uddannelsesprojekter for udsatte børn.

Kampagnen Verdens Vigtigste År sætter fokus på de vigtige beslutninger, som træffes i 2015. (Foto: Anne-Sofie Helms)
14. januar 2015
15-årige sparker verdens vigtigste år i gang
2015 bliver afgørende for vores fremtid. Politikerne skal både vedtage nye verdensmål og en klimaaftale. Derfor er året udnævnt til Verdens Vigtigste År.

Børn i en landsby i distriktet Punjahun I Sierra Leone. Foto: Jordi Matas/Save the Children
13. januar 2015
Første distrikt i Sierra Leone erklæret ebola-frit
I distriktet Pujehun i det sydøstlige Sierra Leone har der ikke været nye ebola-tilfælde i 42 dage. Det er et tegn på, at den store ebola-indsats har båret frugt.

Foto: Ahmad Baroudi/Save the Children
12. januar 2015
Sådan kan du hjælpe Syriens børn
Rigtig mange engagerede mennesker henvender sig i disse dage til Red Barnet for at tilbyde hjælp til børnene i Syrien, der i trues af vinterkulden.

Vinter truer syriske børn på flugt (foto: Red Barnet)
8. januar 2015
Vinter truer syriske børn på flugt
Vinteren i Mellemøsten er udsædvanlig barsk i en stor del af regionen. ​Flere end 1,6 millioner syriske børn er på flugt i Libanon, Jordan, Tyrkiet, Egypten og Irak.

Debatmøde hos Red Barnet om global arbejdsløshed (foto: Red Barnet)
6. januar 2015
Kom til debatmøde hos Red Barnet
Vi inviterer Udenrigsministeriet, LO og Dansk Industri til debatmøde om, hvordan virksomheder kan medvirke til at skaffe jobs til udsatte unge i udviklingslandene.

Pheobe og Mary venter på, at deres familiemedlemmer bliver behandlet for ebola på en klinik i Liberia. Antallet af nye ebola-tilfælde i Liberia har været faldende gennem de seneste uger og skoler genåbnes nu. Foto: Chris de Bode/Save the Children
6. januar 2015
Liberias børn kan vende tilbage til skole
Skoler i Liberia åbner igen efter et halvt års lukning på grund af ebola. Skolen er med til at give børn en stabil hverdag og håb for fremtiden.

Fotos: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
6. januar 2015
Kynismens år
Findes der overhovedet ord for de vanvittige, tragiske og brutale angreb på uskyldige børn vi har set mange steder i verden i 2014?

Foto: Hedinn Halldorssen/Red Barnet
5. januar 2015
Der var engang et land, der hed Syrien
Det siges, at krigen i Syrien er vores tids største humanitære katastrofe. Men den er også vores tids største skamplet.

Foto: Red Barnet
5. januar 2015
Sygeplejerske smittet med ebola
En britisk sygeplejerske kæmper lige nu for sit liv på et sygehus i England. Kvinden arbejdede som frivillig på en klinik i Sierra Leone, som Red Barnet driver

23. december 2014
2004 Tsunamien: Hvad har vi lært?
For præcis 10 år siden kostede en tsunami 230.000 mennesker livet. Red Barnet gik øjeblikkeligt i gang med den hidtil største nødhjælpsindsats i sin historie.

Othniel er 14 år og har været medlem af den væbnede gruppe anti-Balaka de seneste ni måneder. Foto Sylvain Cherkaoui/Save The Children
18. december 2014
Jeg blev soldat for at hævne min mor
Red Barnets nye rapport ’Fanget i Kampzonen’ viser, at selv hvis børnesoldater forlader de væbnede grupper, er det svært for dem at blive integreret i samfundet igen.

16. december 2014
Red Barnet fordømmer angreb
Red Barnet kalder et af de største voldelige angreb på skoler og skolebørn i nyere tid for afskyeligt og groft.

Red Barnet holder teammøde i en lejr i Sydsudan. Foto: Hedinn Halldorsson/Red Barnet
15. december 2014
Nye standarder for humanitær bistand
I fredags mødtes omkring 150 humanitære aktører i København for at vedtage nye retningslinjer for, hvordan kvaliteten af den humanitære bistand øges.

Foto: Frank Franklin II/Polfoto
10. december 2014
Nobels fredsprismodtager: Hæv jeres ambitioner
2015 kan blive ’et vendepunkt’, skriver Nobels fredsprismodtager, Malala yousafzai til verdens ledere. Hun er den yngste prismodtager nogensinde.

Tyfonen Hayian, der ramte Filippinerne i november 2013 bragte store ødelæggelser med sig. Foto: Save the Children
9. december 2014
Forebyggelse afværgede tyfonkatastrofe
27 mennesker er omkommet under tyfonen Hagupit. Tallet står i kontrast til omfanget af tyfonen Haiyan, som sidste år kostede flere end 6.000 mennesker livet.

Ny tyfon truer Haiyan's overlevende på Filippinerne (foto: Red Barnet)
5. december 2014
Ny tyfon truer Haiyan's overlevende
Mens tyfonen Hagupit nærmer sig Filippinerne med en vindstyrke på 195 km/t, har Red Barnet aktiveret sit beredskab og er parat til at yde nødhjælp.

Foto: Ken Hermann
1. december 2014
Nye tal for børnefattigdom er vigtige
Ny analyse viser, at der var 41.000 fattige børn i 2012, og at fattigdommen også går ud over deres skolegang. Det skal tages alvorligt, mener Red Barnet.

Fri for Mobberi består af en kuffert med pædagogiske værktøjer til at forebygge og bekæmpe mobning.
26. november 2014
København vil være 'Fri for Mobberi'
København tilbyder nu samtlige af byens skoler, daginstitutioner og fritidstilbud at benytte Mary Fonden og Red Barnets antimobbeprogram – Fri for Mobberi.

I Sierra Leone har ebola-virussen nu spredt sig til alle dele af landet (kilde WHO) Foto: Louis Leeson/Save the Children
25. november 2014
Ebola-hjælpen rykker ud på landet
Hjælpen i landområderne er helt afgørende for at begrænse smitten og få børn og voksne i behandling, før det er for sent.

Ansagr Skole fejrer børnekonventionens 25-års fødselsdag (foto: Louise Dyring Mbae)
24. november 2014
Sådan fejrede vi Børnekonventionen
Titusindevis af børn på skoler over hele landet var med til at fejre, at FN's Børnekonvention fyldte 25 år i torsdags. Oplev stemning fra dagen her.

Manu Sareen med Red Barnets undervisningsmaterialer om børns rettigheder. Foto Louise Bihl Frandsen/Red Barnet
21. november 2014
Børnenes minister fejrer Rettighedsdag
På Amager Fælled Skole startede fejringen af Børnekonventionens 25-års fødselsdag med besøg fra børnenes minister, Manu Sareen.

20. november 2014
Inkorporer Børnekonventionen i dansk lov
Det ville klæde Danmark at give børnekonventionen en inkorporering i dansk lov i fødselsdagsgave - og dermed give børn i Danmark bedre beskyttelse.

20. november 2014
Sydsudan: Et år med børnerettigheder
I skyggen af konflikt og sultkatastrofe kan Sydsudan fejre et år med Børnekonventionen. Der er stadig et stykke vej, før landet kan tåle at blive set i børnehøjde.

Syriens børn lider i stilhed, mens Børnekonventionen fejrer 25-års fødselsdag (foto: Hedinn Halldorsson)
20. november 2014
Syriens børn lider i stilhed
Børnekonventionen fejrer 25-års jubilæum, og konflikten i Syrien er på vej mod sit fjerde år.

Af hensyn til sikkerheden bærer Red Barnets ansatte fuld beskyttelsesdragt, når de er i nærheden af ebolasmitte. Foto Louis Leeson/Save the Children
19. november 2014
Når berøring er bandlyst
Omsorg og støtte er centralt for de ebolaramte børn i Vestafrika, men berøring er forbudt p.g.a af smittefaren. Det er en stor udfordring for Red Barnets arbejde.

I dag bliver rigtig mange børn set som selvstændige individer med egne rettigheder og egne stemmer – ikke bare som påhæng til deres forældre. Foto: Louise Dyring Mbae/Red Barnet
16. november 2014
Titusindvis fejrer Børnerettighedsdag
Hip hip hurraaa! Børnekonventionen fylder 25 år. Derfor fejrer titusindvis af skolelever landet over Børnerettighedsdagen i samarbejde med Red Barnet.

16. november 2014
Asylstramninger rammer børn
Begrænsning af familiesammenføring for syriske krigsflygtninge vil ramme mange børn under 12 år.

Foto: Louis Leeson
15. november 2014
Tak for jeres underskrifter!
Red Barnet og fire andre organisationer afleverede i lørdags 165.490 underskrifter til staterne på G-20-topmødet med opfordring om en skærpet indsats.

13. november 2014
Ulighed debatteres på stor konference
Flere end 100 NGO’er mødes i København for at diskutere global ulighed. Red Barnet er med, og målet er at bekæmpe ulighed gennem FN’s post 2015-mål.

Foto: Guy Calaf
11. november 2014
Politikerne lyttede til danskerne
Besparelserne på bistand til verdens fattigste blev mindre end frygtet. Red Barnet siger tak til alle, der sagde nej til at spare 2,5 mia. kroner.

6. november 2014
En politikerskabt katastrofe
Folketinget og regeringen risikerer at begå en historisk fejltagelse med regeringens planlagte milliardbesparelser på udviklingshjælpen.

Foto: Dan Stewart/Save the Children
4. november 2014
"Hvis jeg også havde mistet David..."
David på to år har mistet sin storebror og sin far til ebola. Læs historien om David, hvis liv Red Barnet reddede ved at skille ham fra sin mor.

31. oktober 2014
Udsendt beretter fra ebola-hospital
Red Barnets udsendte viser rundt på et ebola-hospital, som åbner om få dage.

Foto: Rob Holden/Red Barnet
30. oktober 2014
Bliv klogere på ebola
Hvor mange er smittede? Hvor mange børn er blevet forældreløse? Hvorfor er mødredødelighed begyndt at stige, og hvad er det egentlig Red Barnet gør?

21. oktober 2014
Sådan taler du med dit barn om ebola
Den kan være voldsomt for børn at kapere billeder af dødsyge børn og voksne og hjælpearbejdere i beskyttelsesdragter.

Majak på 70 år bliver genforenet med hans børn og børnebørn i Red Barnets flygtningelejr  i Sydsudan. Foto: Red Barnet/Hedinn Halldorsson
20. oktober 2014
Red Barnet får 5,1 millioner til Sydsudan
Udenrigsministeriet har netop afsat 5,1 millioner til nødhjælp i Sydsudan. Pengene går til Red Barnets arbejde med sårbare børn, unge og familier.

17. oktober 2014
Nej tak til regeringens bistandsudspil
En ekstraordinær flygtningesituation kræver ekstra midler. Men de skal ikke tages fra udviklingsbistanden. Læs vores fælles ngo-erklæring.

17. oktober 2014
Ebola - Vi må ikke tøve længere
Red Barnet sætter alt ind på at bekæmpe ebola, og sender i dag yderligere 1 mio. kr. til Vestafrika.

Foto:Louise Dyring Mbae
16. oktober 2014
City Self-Storage vil gøre en forskel
Opbevaringskæden inviterer børn og voksne til et efterårsferiearrangement til fordel for børn fra udsatte familier.

Red Barnet er i gang med at bygge en ebola-behandlingsklinik i Kerry Town i Sierra Leone, med 100 sengepladser. Foto: Red Barnet/Rob Holden
15. oktober 2014
Kampen mod ebola er et kapløb mod tiden
Ebola er ikke bare den værste epidemi, vi har set, det er en global humanitær katastrofe, som ikke bliver taget alvorligt nok.

14. oktober 2014
Moses blev forladt på grund af ebola
På tragisk vis bliver tusindvis af børn efterladt alene i verden på grund den ebola-epidemien, der hærger Vestafrika. Moses er én af dem.

Foto: Louis Leeson/Save the Children
2. oktober 2014
Fem nye ebola-tilfælde hver time
Indsatsen mod ebola er ikke tilstrækkelig. Den store mangel på senge og sundhedsmedarbejdere gør det svært at stoppe spredningen.

Dan Stewart har som udsendt i Sierra Leone oplevet ebola-epidemien med egne øjne.
2. oktober 2014
Sierra Leone: Sådan rammer en ebolaepidemi
Red Barnets udsendte i Sierra Leone, Dan Stewart beretter om sin oplevelser af at stå midt i en ebola-epidemien.

Radioprogrammet 'Børneliv' handler om alt det, der skaber et godt børneliv. Foto: Lars Bech
30. september 2014
Ny radioserie om det gode børneliv
En ny radioserie på netkanalen den2radio sætter fokus på nogle af de vilkår, som skaber et godt børneliv. Det første program handler om børns rettigheder.

Foto: Catharina Boserup / SE Touren
30. september 2014
SE Touren sætter rekord
Red Barnets ambassadør, Carsten Bang, har netop fået overrakt en rekordstor check på 611.846 kroner til Red Barnet. Det er resultatet af årets SE Tour.

Skolebørn i Khaltouk folkeskole i Sydsudan. En skole som Red Barnet støtter. Mange af børnene er internt fordrevet som følge af de seneste kampe i Sydsudan. Foto: Hedinn Halldorssen/Red Barnet
30. september 2014
Børns uddannelse er under hårdt angreb
Antallet af skoler verden over, der bliver bombet, lukket, forladt eller brugt som beskyttelsesbygninger, er de seneste år steget. Uddannelse er under angreb.

29. september 2014
Vind 2 billetter til Carsten Bangs nye show
Red Barnets ambassadør Carsten Bang turnerer lige nu landet rundt med sit anmelderroste one-man-show 'DYRET!'. Vi trækker lod om 5x2 billetter.

IKEA Foundation soft toys kampagne 2014
29. september 2014
IKEAs tøjdyr støtter børns skolegang
Red Barnets samarbejdspartner IKEA sender også i år flere af verdens børn i skole ved at donere penge fra salg af tøjdyr og børnebøger til Red Barnet.

Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
26. september 2014
Her er årets ComedyAid-komikere
Uffe Holm, Lasse Rimmer, Simon Talbot og mange flere optræder ved dette års Comedy Aid for at samle penge ind til børn i misbrugsramte familier.

26. september 2014
Livsfarligt at gå i skole for syriske børn
I Syrien er mindst 3465 skoler blevet ødelagt eller tilintetgjort, mens mange andre er besatte og bruges til militære formål viser ny rapport fra Red Barnet.

23. september 2014
Børn i Afrika rammes hårdt af ebola
Børn er ramt fysisk og psykisk af ebola. Derudover er alle skoler i Vestafrika lukket på grund af smittefare.

17. september 2014
Åbent brev til Helle Thorning-Schmidt
Red Barnet er repræsenteret i Menneskerettighedsrådet. Læs Rådets åbne brev til Statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Arkivfoto: Anne-Sofie Helms
16. september 2014
Værd at vide om ebola
Ebola kan med rette kaldes verdens værste børnesygdom lige nu. Vi forøger at give et kort overblik over, hvad ebola er og hvad Red Barnet gør.

15. september 2014
Politikerne har en historisk mulighed
Hvis politikerne reelt mener, at børns rettigheder skal respekteres, kan de nu gøre dem til lov ved at inkorporere Børnekonventionen i dansk lov.

15. september 2014
Derfor skal børns rettigheder gøres til lov
Alle børn har rettigheder, og Danmark har for længst skrevet under på Børnekonventionen. Men børns rettigheder er ikke skrevet ind i dansk lov.

10. september 2014
Giv børnene lov
Den danske regering skal i disse træffe en historisk beslutning, der kan få enorm betydning for 1,2 millioner danskere.

Foto: Evan Schuurman/Red Barnet
9. september 2014
Ingen skole for en halv million børn i Nordirak
Flere end en halv million børn i Nordirak kan ikke starte skole i morgen, fordi hundredvis af skoler stadig er overfyldte med familier, der flygter fra volden.

8. september 2014
Hjælp på vej til børn i katastrofer
Danskerne tog godt i mod Red Barnets ca. 8000 indsamlere, der søndag var på gaden for katastroferamte børn.

7. september 2014
Tak til dig fra Hr. Skæg
En særlig skæg tak fra Hr. Skæg og Red Barnet til alle børn, der har samlet ind til Red Barnets Landsindsamling i dag.

Tre-årige Noah samler ind for første gang (foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet)
7. september 2014
'Ruter til de super seje'
Red Barnets landsindsamling på Frederiksberg skydes i gang med saftevand, frugt og Anders And-blade.

Amanda samler ind for første gang  (Foto: Martin Schubert/Red Barnet)
7. september 2014
2-årige Amanda samler ind
To-årige Amanda fra Viborg samler for første gang ind for Red Barnet.

Efter en uge på nødhjælp samler Clara, Alfred og Rosa ind sammen med deres forældre (foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet)
7. september 2014
Jeg smurte en ekstra madpakke
Clara, Alfred, Rosa og deres forældre har levet af nødhjælp i syv dage, og idag har de været ude for at samle ind.

Foto: Hedinn Halldorsson/Red Barnet
1. september 2014
Sydsudan: Flest dør inden hungersnøden
I Sydsudan har hungersnøden været forudsagt i månedsvis. I dag sender Red Barnet nødhjælpskoordinator Andreas Ring til landet.

1. september 2014
Fælles opfordring til regeringen
Red Barnet og de øvrige børneorganisationer i Danmark er gået sammen om en fælles opfordring til regeringen om at gøre Børnekonventionen til dansk lov.

1. september 2014
Flere anmeldelser af ulovlige billeder
Red Barnet har fået 3167 anmeldelser af ulovlige billeder af børn på nettet sidste år. Omfanget af billeder er ikke kun vokset, indholdet er også blevet grovere.

1. september 2014
Giv børn lov: Hvad gør Red Barnet?
Red Barnet har gennem flere år arbejdet målrettet for, at Børnekonventionen bliver inkorporeret i dansk lov.

29. august 2014
Seks millioner til indsats i Irak
Den danske regering har bevilget seks millioner kroner til Red Barnets hjælpearbejdet i Irak.

Foto: Red Barnet
29. august 2014
Præstationer overstiger alle forventninger
Det er tredje gang, at SE Touren kører til fordel for Red Barnet, og i år skønnes beløbet at nå en halv million – lidt mindre end sidste år.

28. august 2014
Danskerne er klar til en uge på nødhjælp
Red Barnet har nu fundet de familier, der skal leve af nødhjælp i en uge frem til landsindsamlingen den 7. septembe

Ernæringsekspert Marie Steenberger
28. august 2014
Seks gode råd til at leve af nødhjælp
Her er seks gode råd fra ernæringsekspert Marie Steenberger til de danskere, der vil prøve at leve af nødhjælp.

28. august 2014
Fire opskrifter til danskere på nødhjælp
Ernæringsekspert Marie Steenberger har udviklet fire opskrifter til de danskere, der vil leve af nødhjælp.

Foto: Hedinn Halldorsson
23. august 2014
Tiden kræver en ekstraordinær indsats
Etniske mindretal i det nordlige Irak forfulgt, barbarisk nedslaget og drevet på flugt. I Syrien udspiller verdens største humanitære katastrofe sig på tredje år med knap 10 millioner fordrevne.

Modelfoto: Red Barnet
21. august 2014
Vil du prøve at leve af nødhjælp?
Vi søger familier, der vil prøve at leve af nødhjælp i en uge. Udfordringen sætter fokus på børn i katastrofer, som vi samler ind til den 7. september.

19. august 2014
Ekstremt højt antal humanitære kriser
I dag - på verdens humanitære dag - er antallet af humanitære kriser i verden ekstremt højt. Lige nu har Red Barnet 67 nødhjælpsoperationer i 42 lande verden over.

 Foto: Jozef Nateel/Red Barnet
14. august 2014
Gazas børn har krav på fred
Forestil dig et barn på seks år og prøv så at forestille dig et barn på seks år i Gaza. Dette barn har oplevet tre konflikter, og hele sit liv har det været isoleret fra omverdenen.

Nødhjælp til Irak slår ikke til (Foto: Hedinn Halldorsson)
13. august 2014
Nødhjælpen i Irak slår ikke til
Det er uvist, hvor mange tusinder yazidier der fortsat befinder sig på Sinjar-bjergkæden i Nordirak. Her har de været fanget i flere dage, siden 200.000 måtte flygte fra intensive kampe mellem IS-bevægelsen og kurdiske styrker.

8. august 2014
Tusinder irakiske familier flygter i panik
Red Barnet arbejder lige nu døgnet rundt på at yde nødhjælp til tusindvis af internt fordrevne på flugt fra Qaraqosh i Nordirak, landets uofficelle kristne hovedstad, som så sent som i går faldt i hænderne på den militante sunnimuslimske bevægelse IS (Islamisk Stat).

8. august 2014
Gazas børn står midt i krydsilden
Børn er de uskyldige ofre i konflikten i Gaza. Af næsten 2.000 omkomne i en 30 dages konflikt er 415 børn. Næsten 3.000 børn er sårede.

Navnene på hovedparten af de døde børn i Gaza
7. august 2014
Navnene* på de døde børn i Gaza
Det er for de kommende generationer, at det internationale samfund skal finde en ende på gentagne konflikter i Gaza – ikke blot en midlertidig våbenhvile, men blivende fred, mener Red Barnet. Udover beskyttelse og sikkerhed må den fred også indbefatte, at blokaden mod Gaza ophæves.

Op mod 4 millioner mennesker i Sydsudan er i ekstrem fare for at sulte på grund af akut fødevareusikkerhed. Grace på to år er et af dem. Foto: Jonathan Hyams/Red Barnet
6. august 2014
Sydsudan er på randen af hungersnød
En blodig konflikt i Sydsudan bringer millioner af børn i fare for at sulte.

20 børn fra Fredericia-området nyder Lillebælts varme sommerhav i uge 31. Foto: Louise Dyring Mbae/Red Barnet
30. juli 2014
Udsatte børn nyder sommerlejr
Det var en flok drivvåde vandhunde, generalsekretær i Red Barnet, Mimi Jakobsen, mødte, da hun besøgte Red Barnet Fredericias strandkoloni.

125.000 børn risikerer varige følger. Foto: Jozef Nateel/ Save the Children
25. juli 2014
Børn i Gaza kan blive en traumatiseret generation
125.000 børn i Gaza har brug for behandling af deres psykiske traumer. En hel generation af børn risikerer varige følger.

Flere end 170 palæstinensiske børn er blevet dræbt i konflikten i Gaza. Foto: Jozef Nateel / Save the Children
24. juli 2014
Stop krigen mod børn i Gaza
I snit har et palæstinensisk barn mistet livet hver time gennem de seneste dage. Red Barnet opfodrer det internationale samfund til at gribe ind.

Foto: Jozef Nateel/ Save the Children
22. juli 2014
Hvad gør Red Barnet i Gaza?
Situationen i Gaza forværres dag for dag. Her kan du få svar på, hvad Red Barnet gør for at hjælpe børn og civile.

Børn udgør en femtedel af alle dræbte i Gaza-konfllikten. Foto: Jozef Nateel/Red Barnet
21. juli 2014
Gazas børn lider i de voksnes konflikt
Israels invasion af Gaza rammer børnene hårdest. Mere end hvert femte dødsoffer i konflikten er et barn.

Foto: Eman Mohammed/Demotix for Save the Children
17. juli 2014
Begge parter skal stoppe volden i Gaza
Red Barnet opfordrer begge parter i konflikten i Gaza til at stoppe bombardementerne med det samme.

13-årige Maha blev tvunget til at gifte sig. I dag er hun gravid med sit første barn. Foto: Rosie Thompson/Save the Children
17. juli 2014
Børneægteskaber blandt syriske flygtninge fordoblet
En fjerdedel af alle indgåede ægteskaber blandt syriske flygtninge i Jordan involverer en barnebrud. Det er en fordobling, siden krigen brød ud.

Illustration: Maria Tran Larsen
26. juni 2014
Børnebog støtter Red Barnet
Børnebogen 'Niller Pilfinger åbner Bakken' støtter Red Barnets arbejde med 5 kroner for hver solgte bog.

Foto: Francesca Leonardi/Save the Children
25. juni 2014
Syriske børn risikerer at drukne
Tusinder af syriske børn risikerer at drukne under flugten til Europa denne sommer. Derfor appellerer vi til, at EU's ledere prioriterer bedre sikkerhed.

Foto: Julie Greve Bentsen/Red Barnet
24. juni 2014
1,5 mio. til natursocialt projekt
Red Barnet får 1,5 mio. kroner til et natursocialt projekt for udsatte børn og familier med anden etnisk baggrund.

Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
17. juni 2014
Facebook skærper indsats mod mobning
Red Barnet skærper sammen med Facebook nu indsatsen for at bekæmpe mobning på Facebook.

Gilan på otte år med sin fire-årige søster, Reem, er blot to ud af de omkring 500.000 mennesker, der er flygtet fra byen Mosul i det nordlige Irak. Foto: Hedinn Halldorsson/Red Barnet
17. juni 2014
Red Barnet i Irak: Desperat situation
Næsten en million børn og voksne er lige nu på flugt i det nordlige Irak. Red Barnet er i gang med at hjælpe de desperate familier.

6. juni 2014
Børn har ikke styr på rettighederne
Færre børn kender deres egne rettigheder. Det er et meget alvorligt problem ifølge Red Barnet.

Illustration: www.childrightsmanifesto.eu
4. juni 2014
Otte danske børne-forkæmpere i EU
Et stort flertal af de nyvalgte danskere i Europa-Parlamentet har skrevet under på Red Barnets børnemanifest. Det skal forbedre børns rettigheder.

Foto: Red Barnet/Jonathan Hyams
4. juni 2014
Sultkatastrofe under opsejling
Red Barnet arbejder på højtryk for at behandle underernærede børn i Sydsudan, men der skal mere til, hvis en katastrofe skal afværges.

4. juni 2014
Fattigdomsbekæmpelse mere end bistand
Borgere, som engagerer sig i sager på sociale medier, samt private investeringer kan medføre substantielle ændringer på udviklingsområdet.

Heftig debat under et af Red Barnets arrangementer ved Folkemødet 2013. Foto: Janne Tynell/Red Barnet
3. juni 2014
Red Barnet til Folkemøde
Mød os til Folkemødet på Bornholm, hvor vi er værter ved to spændende arrangementer om global ulighed og bekæmpelsen af vold mod børn.

Foto: Maria bach Sørensen/ Red Barnet
3. juni 2014
Flot indsamling til EU-valg
Over en halv million kroner røg i Red Barnets indsamlingsbøtter til Europa-Parlamentsvalget.

Foto: Thor Hjarsen/Red Barnet
28. maj 2014
Naturpartnerskab styrker udsatte børn
Red Barnet er gået sammen med Bikubenfonden om at uddanne frivillige fra andre organisationer i at bruge naturen i det sociale arbejde.

Foto: Louise Dyring Mbae og Jette Lin Nielsen/Red Barnet
27. maj 2014
Mediekonkurrence-vindere fejret
I dag har Red Barnet fejret vinderne af Mediekonkurrencen 2014 med medaljer, rap-musik og taler.

Foto: Red Barnet
21. maj 2014
Nye bud på post 2015-mål
Red Barnet lancerer i dag 12 konkrete bud på nye, markante udviklingsmål, der skal afløse FNs 2015-mål.

21. maj 2014
Hjælp til ofre på balkan
Balkan oplever lige nu nogle af de værste oversvømmelser nogensinde. I Serbien og Bosnien står mange byer under vand.

19. maj 2014
EP-kandidater kæmper for børn
22 danske kandidater til Europa-Parlamentet har skrevet under på et børnemanifest. Det vil føre til større fokus på børns rettigheder.

Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
16. maj 2014
Det samler vi ind til på søndag
På søndag samler 650 frivillige ind for Red Barnet på valgstederne til EU-valget. Smil til din indsamler - og husk en skilling til indsamlingsbøtterne.

15. maj 2014
Uledsagede børn nedbrydes
Det er godt, at Justitsministeren undersøger, om familier har fået den rette vejledning i sager om humanitært ophold. Men det hverken løser eller belyser alle udlændingelovens problemer.

Værter ved årets Comedy Aid til december er komikerne Thomas Hartmann og Torben Chris. Foto: FBI Funny business inc.
15. maj 2014
Køb billetter til årets Comedy Aid
Billetsalget til Comedy Aid 2014 starter torsdag den 15. maj kl. 10.00. Tidens store stand-up-komikere optræder til fordel for Red Barnets arbejde for børn i misbrugsramte familier.

Foto: Hedinn Halldorsson/Red Barnet
14. maj 2014
Skoler er ikke slagmarker
Red Barnet er rystet over kidnapningen af mere end 200 piger i Nigeria, som i dag har siddet i fangenskab en hel måned. Men Nigeria er ikke det eneste land, hvor skolebørn er skydeskiver.

13. maj 2014
Myndigheder svigter i skilsmisser
Børn bliver på smertelig vis tabere i højkonflikt-skilsmisser, fordi myndighederne ikke tilbyder den rette hjælp i tide.

6. maj 2014
Bliv klogere på ny rapport del 2
Hvad er en skrøbelig stat, og hvorfor ligger Somalia sidst på listen? Find ud af det her.

6. maj 2014
Bliv klogere på ny rapport del 1
Hvorfor er Danmark det dårligst rangerede land i Skandinavien at være mor i? Find ud af det her.

Kvinder og børn er mest udsatte i konflikter. Foto: Phil Moore/Save the Children
6. maj 2014
Mor og barn lider mest i konflikter
Ny rapport fra Red Barnet viser, at mødre og børn lider mest i lande, der er ramt af konflikter.

Foto: Udenrigsministeriet
5. maj 2014
Kom til post-2015 debat
Hvad skal den udviklingspolitiske dagsorden være efter 2015 og hvilke nye udviklingsmål skal verdens ledere prioritere? Red Barnet inviterer til debat med handels- og udviklingsminister Mogens Jensen den 22. maj.

30. april 2014
Barnets tarv ikke til diskussion
Børn er i årevis kommet i klemme i den danske udlændingelov, fordi justitsministeriet har svigtet sin pligt til systematisk at vurdere barnets tarv i alle udlændingesager.

Fotos: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
28. april 2014
6.b lavede det bedste nyhedssite
6.b på Fuglsangggårdsskolen i Virum vinder Mediekonkurrencen for bedste nyhedssite.

6.b på Fuglsanggårdsskolen i Virum fejrer, at de har lavet det bedste nyhedssite for 6.-7. klassetrin <br>Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
28. april 2014
Vinderne af mediekonkurrencen
Se de fem vinderklasser i Mediekonkurrencen 2014 her. Skolerne har dystet i at lave den bedste avis eller nyhedssite ud fra temaet ’Kaos i familien – bryd tavsheden’.

22. april 2014
Hvor er vreden over Syrien?
20-året for folkemordet i Rwanda burde minde os om at tage ansvar for Syriens ofre, skriver Red Barnets vicegeneralsekretær Jonas Keiding Lindholm.

Børnefattigdom er et voksende problem i Europa. Foto: Aitor Lara/Save the Children
15. april 2014
Børnefattigdom har bidt sig fast
Flere og flere europæiske børn risikerer at vokse op i fattigdom. Det viser en ny Red Barnet rapport. På tværs af kontinentet tegner sig samme mønster: Uligheden stiger, og børn bliver frarøvet basale rettigheder.

Foto: Hedinn Halldorsson/Save the Children
3. april 2014
En million flygtet til Libanon
I dag har en million syrere krydset grænsen til Libanon, meddeler FN. Flertallet har krydset grænsen inden for de seneste 12 måneder, og over halvdelen af dem er børn.

Konference om børns modstandsdygtighed den 22. maj 2014. Foto: Ulrik Jantzen
26. marts 2014
Konference: Resiliens
Hvordan styrker vi børns modstandsdygtighed overfor vold og overgreb?

25. marts 2014
Justitsministeriet skylder forklaring
Børn er i årevis kommet i klemme i den danske udlændingelov, fordi justitsministeriet har svigtet sin pligt til systematisk at vurdere barnets tarv. Ministeriet må rydde op, mener Red Barnet.

18. marts 2014
Myter om mobning 4
Mobbemyte 4: Det er kun offeret, der bliver præget af mobning.

Foto: Kulturbiografen.dk
17. marts 2014
Kom gratis i biografen med Red Barnet
Vi har 2 gratis billetter på højkant til det svenske drama ’Mig ejer ingen’ til de første 50, der tilmelder sig.

De københavnske statuer bærer i dag sørgebind. Her er det Valkyrie af Stephan Sinding, der støtter Syriens børn. Foto: Hedinn Halldorsson/Red Barnet
15. marts 2014
Statuer sørger over Syriens ofre
Red Barnet har i dag markeret tre-årsdagen for krigen i Syrien ved at iklæde statuer i København sørgebind

- Vi har endda set børn, der taler om at dø og som har mistet troen på, at livet er værd at leve, siger Anne-Sophie Dybdal. Foto: Giles Duley/Red Barnet
13. marts 2014
Tre års krig nedbryder børn
Mens krigen i Syrien går ind i sit fjerde år, fortæller Red Barnet om en traumatiseret generation af børn, som risikerer at få varige psykiske skader på grund af den omfattende vold, de har været vidne til.

Adgangen til medicin og vacciner i Syrien er meget begrænset. Det vidner tomme hylder på dette syriske apotek om. Foto: Sam Tarling/Red Barne
12. marts 2014
Klogere på Syrien-konflikten II
Vil du vide mere om Red Barnets arbejde i Syrien og om nogle af de konsekvenser, kollapset af Syriens sundhedssystem har? Så klik her.

Syriens sundhedssystem er kollapset. Her bruger en syrisk læge sin mobiltelefon til at få lys ved en operation af et spædbarn med Downs Syndrom. Foto: Sam Tarling/Red Barnet
11. marts 2014
Klogere på Syrien-konflikten I
Red Barnet udgav i går en stor rapport om sundhedskollaps i Syrien. Bliv klogere på rapporten og konflikten her.

10. marts 2014
Lovlige poseringsbilleder krænker
Billeder af letpåklædte børn bliver hver dag købt, solgt og delt på nettet, for at tilfredsstille voksne med seksuelle fantasier om børn. Helt lovligt. Det viser rapporten ’Billeder i gråzonen’

10. marts 2014
Anbefalinger - gråzonebilleder
På baggrund af rapporten ’Billeder i gråzonen’ har Red Barnet 10 konkrete anbefalinger til beslutningstagere for at beskytte børn mod krænkelser online.

Sundhedssystemet i Syrien er smadret. Det går specielt ud over børnene. Foto: Giles Duley/Red Barnet
10. marts 2014
Syriens sundhedssystem i ruiner
Millioner af børns liv og helbred er i fare. Hospitalerne mangler læger, medicin og udstyr. Det dokumenterer en ny rapport fra Red Barnet.

Foto: Helle Kjærsgaard/Red Barnet
9. marts 2014
Gode råd til billeddeling på nettet
Tænk dig om, før du deler billeder af dine børn på internettet, for er billederne først en del af cyberspace, bliver de aldrig slettet igen.

Den verdensberømte fotograf, Giles Duley, har portrætteret Syrien-konfliktens traumatiserede børn. Foto: Giles Duley
9. marts 2014
Født til at være på flugt fra krig
Verdenskendt fotograf portrætterer Syriens yngste ofre for krig i samarbejde med Red Barnet.

Fri for Mobberi Universet lanceres den 6. marts 2014. I
6. marts 2014
Nyt digitalt antimobbemateriale
Mary Fondens og Red Barnets antimobbeprogram udvides med en digital version - Fri for Mobberi Universet. Kronprinsessen deltager i dag i præsentationen på Sundbyøster Skole på Amager.

5. marts 2014
Myter om mobning 2
Mobbemyte 2: Hvis barnet lærer at ignorere mobning, så går det over af sig selv.

4. marts 2014
Myter om mobning 1
Mobbemyte 1: Børn bliver mobbet, fordi de ser anderledes ud.

18-årige Nikolaj blev i en årrække udsat for grov mobning i folkeskolen. På et tidspunkt var mobningen så slem, at han overvejede selvmord. Hør hans historie i første afsnit af dokumentaren 'Mobbet', som bliver vist tirsdag aften på TV2. Foto: TV2
4. marts 2014
Mobbe-dokumentar viser svigt
TV2 dokumentar følger børn, der betaler den allerhøjeste pris på grund af mobning. Groft svigt, mener Red Barnets anti-mobbeekspert.

Red Barnets medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål i Mediekonkurrencen. Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
27. februar 2014
Skoleelever bryder tavsheden
243 klasselokaler er i disse uger omdannet til nyhedsredaktioner, når skolebørn landet over deltager i ’Mediekonkurrencen for skoler 2014’.

24. februar 2014
Advarer mod børnehjemsturisme
Vi opfordrer danske rejsebureauer til meget nøje at overveje om børnehjemsbesøg bør indgå i deres rejseprogrammer.

21. februar 2014
Uacceptabel børnehjemssafari
Børnehjemsbørn skal ikke være udflugtsmål for turister, mener Red Barnet.

Novellesamlingen om vold i familien er i handelen fra den 17. februar. Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
17. februar 2014
Unge skriver om vold i familien
Hvordan er det at have forældre, der altid råber af hinanden og en far eller mor, der bliver så sur, at du løber ind på værelset og putter musik i ørerne? Det kender cirka hver 5. elev i 8. klasse svaret på.

12. februar 2014
Tak for din støtte i 2013
2013 var et forfærdeligt år for millioner af børn verden over. Men din fantastiske støtte har betydet, at vi har haft mulighed for at redde børns liv.

Foto: Hedinn Halldorsson/Save the Children
9. februar 2014
”Jeg så vandet flyve”
Vi har fået en hilsen fra vores nødhjælpsreporter, Hedinn Halldorsson, der er med til at koordinere Red Barnets indsats fra byen Estancia i det tyfonhærgede Filippinerne.

I en ny rapport fortæller filippinske børn, at de gerne vil være bedre forberedte næste gang en katastrofe rammer. Foto: Jacob Maentz/Save The Children
7. februar 2014
Børnene var dårligt forberedte
De filippinske børn var slet ikke forberedte, da tyfonen Haiyan ramte Filippinerne. Det fastslår Red Barnet i en ny rapport, der er baseret på interview med filippinske børn.

I november og december donerede IKEA en euro for hver solgte tøjdyr til Red Barnet og UNICEFs arbejde for uddannelse. Foto: IKEA
6. februar 2014
75,3 millioner til uddannelse
IKEAs årlige globale tøjdyrskampagne indbragte i 2013 hele 75,3 millioner kroner, som blandt andet går til Red Barnets uddannelsesprojekter i en række asiatiske og østeuropæiske lande.

4. februar 2014
Verden skal stoppe vold mod børn
Red Barnet vil gøre bekæmpelse af vold til et af de nye post-2015 mål.

Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
3. februar 2014
Flot Danmarks Indsamling
87,4 millioner kroner. Sådan lød det flotte slutresultat, da hele Danmark samlede ind lørdag den 1. februar.

Foto: Anne Marie Sørensen, photoriet
3. februar 2014
Fyrtårn til vores arbejde i DK
Kirsten Lund Larsen skal stå i spidsen for Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark.

Parterne i den syriske konflikt skal fokusere på at hjælpe de millioner af børn, som er påvirkede af konflikten, skriver Red Barnet og 13 andre organisationer i et åbent brev. Foto: Nicole Itano/Save the Children
22. januar 2014
Giv Syriens børn førsteprioritet
Red Barnet og 13 andre førende humanitære organisationer opfordrer i et åbent brev de stridende parter i den syriske borgerkrig til omgående at fokusere på de syriske børns situation.

Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
15. januar 2014
Nu får børn lov til at klage til FN
Det er en historisk sejr for børn, at de nu får lov til at klage til FN, hvis en stat krænker deres rettigheder. Desværre får danske børn ikke ret til at klage.

15. januar 2014
En hel generation skal hjælpes videre
En stor del af pengene fra dagens donor-konference i Kuwait skal bruges på at sikre fremtiden for en hel generation af syriske børn, mener Red Barnet.

Foto: Anne-Sofie Helms/Red Barnet
14. januar 2014
Hjælp til forældreløse børn
'Når mor mangler' er temaet for Danmarks Indsamling 2014. Red Barnet vil hjælpe nogle af de mange tusinde børn i Etiopien, som vokser op uden forældre, med midler fra indsamlingen.

Foto: Jonathan Hyams/Save the Children
8. januar 2014
Appel skal redde hel generation
Red Barnet, UNICEF og en række andre organisationer lancerer nu en appel. Organisationerne frygter, at man taber en hel generation af syriske børn.

I 2013 var flere end 550 danske børn af sted på ferielejre i Kristi Himmelfartsferien, sommerferien og efterårsferien. Børnene skar græskarhoveder ud til Haloween på en af vores efterårslejre. Foto: Anne-Sofie Helms/ Red Barnet
2. januar 2014
Syv vigtige indsatser i 2013
2013 har været et travlt år i Red Barnet. Her zoomer vi på en lille håndfuld af de vigtigste begivenheder fra det forgangne år.

Henrik Jørgensen samlede ind til Red Barnet på Betternow, mens han løb gennem Sahara. Foto: Henrik Jørgensen
2. januar 2014
Maratonindsamling i Sahara
Henrik Jørgensen samlede 11.200 kroner ind til Red Barnet ved at løbe 250 km gennem Sahara.

2. januar 2014
Billedserie: Vigtige projekter i 2013
Red Barnets har haft et travlt år i 2013. Vi er rykket ud til katastrofer under fjerne himmelstrøg, vi har kæmpet for børns rettigheder herhjemme og ude i verden.

Støt nu
Kredit kort

Giv dit bidrag

Hjælp udsatte børn

Beløb, DKK

STØT
Så langt rækker DIN støtte:
100 kr.
Penicillin til 10 børn

200 kr.
Fødselshjælpspakke til fire mødre

500 kr.
Baby-kit (bleer, tæpper, salve) til én nyfødt