Red Barnet frivillig - Red Barnet frivillig - Hvad kan du lave?

Top navigation

Hvad kan du lave?

Som frivillig i Red Barnet kan du deltage i en lang række aktiviteter, som hjælper børn og deres familier. Både her i Danmark og ude i verden. Du kan for eksempel blive frivillig på vores lejre for udsatte børn i Danmark, være koordinator for vores landsindsamling eller stå i en af vores genbrugsbutikker. Læs om alle mulighederne her. 

Landsindsamling

Meld dig som indsamler til vores årlige landsindsamling, som foregår søndag den 6. september. Du får uddelt en indsamlingsrute i nærheden af din bopæl, og derefter samler du ind i ca. 3 timer. I 2015 samler vi ind til børn i katastrofer.

Mere om Landsindsamlingen

Giv børn oplevelser

I nogle familier i Danmark er der ikke råd til ferier, og overskuddet mangler måske til at arrangere aktiviteter for børnene. Du kan være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre ved at blive frivillig i vores familieoplevelsesklubber, som er spredt over hele landet.

Giv børn oplevelser

Ferielejre

For rigtig mange børn i Danmark betyder skoleferie hverken rejser, sommerhusture eller udflugter. Som frivillig på vores ferielejre er du med til at arrangere aktiviteter og skabe feriestemning for danske børn og deres familier.

Ferielejre

Ud i naturen

Naturen er en eminent ramme at arbejde i, når udsatte børn og familiers trivselsfaktorer skal styrkes. Som frivillig kan du tage med ud i naturen og lave bål, kigge på dyr og alt muligt andet med udsatte børn og deres forældre.

Ud i naturen

Bliv nødhjælpsagent

Når der opstår en katastrofe rykker vores frivillige ud i lokalområdet for at samle penge ind og lave oplysningsarbejde. Som nødhjælpsagent er du med til at redde liv ved at sørge for, at vi kan rykke hurtigt ud med indsamlingsbøtterne, når katastrofen rammer.

Bliv nødhjælpsagent

Bliv frivillig fundraiser

Hvis du er god til at få ideer til sjove indsamlingsevents, kan du melde dig som frivillig fundraiser i en af vores lokalforeninger. Du kan også blive koordinator eller indsamler ved vores faste indsamlingsaktiviteter.

Bliv frivillig fundraiser

Bekæmp mobning og overgreb

Du kan være med til at bekæmpe mobning og overgreb i dit lokalsamfund ved at motivere beslutningstagere og fagfolk til at indføre programmer i skoler, børnehaver og andre børnefællesskaber. Programmerne er med til at bekæmpe mobning og skabe tryghed i børns færdsel på nettet.

Bekæmp mobning og overgreb

Bliv frivillig i genbrugsbutik

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj og lettere rengøring.

Bliv frivillig i genbrugsbutik

Er du interesseret i at blive frivillig?

Tilmeld dig nu